Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Kill Me Three Times 2014, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  Kill Me Three Times 2014 (Omoară-mă de trei ori), film online HD, subtitrat în Română

  Kill Me Three Times este un film australian de comedie

  ...

  Kill Me Three Times 2014 (Omoară-mă de trei ori), film online HD, subtitrat în Română

  Kill Me Three Times este un film australian de comedie neagră din anul 2014 pe care l-a regizat Kriv Stenders, cel care a mai realizat în trecut RED DOG.

  Acest film a fost selecţionat să concureze la secţiunea Contemporary World Cinema în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, ediţia 2014.

  Scenariul acestui film a fost scris de James McFarland, un scenarist irlandez care debutează astfel în lumea cinematografiei prin intermediul lui Kill Me Three Times, iar povestea este prezentată din trei puncte de vedere diferite.

  Filmul începe cu detectivul particular şi asasin plătit Charlie Wolfe (Simon Pegg) spunând cât este de frumos să mori în Eagles Nest, Australia, un loc de-o frumuseţe mirifică.

  Apoi, filmul se împarte oarecum în trei părţi, fiecare nou capitol clarificându-l şi complicându-l în acelaşi timp pe cel precedent.

  Asta înseamnă că nimic nu este ceea ce pare la prima vedere.

  Charlie, deşi foarte priceput în meseria lui, nu este cel care porneşte acest carnagiu, ba chiar în unele cazuri se regăseşte la „periferia” acţiunii.

  În primul capitol el o priveşte pe Femeia Fatală Lucy (Teresa Palmer) şi pe soţul acesteia, un doctor pe nume Nathan (Sullivan Stapleton), cum o omoară pe Alice (Alice Braga) şi au grijă să facă în aşa fel încât totul să pară doar un accident.

  Apoi, sunt prezentate motivele aparente care au condus la această crimă, făcându-se conexiunea cu aventura pe care aceasta o avea cu un mecanic auto pe nume Dylan (Luke Hemsworth).

  De asemenea, există şi un seif plin cu bani şi o asigurare de viaţă impresionantă.

  Urmărește online filmul Kill Me Three Times 2014 (Omoară-mă de trei ori), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Actiune Filme 2015 Filme noi Thriller Tags: Simon Pegg Teresa Palmer Kill Me Three Times Kill Me Three Times online subtitrat Kill Me Three Times film online Omoara-ma de trei ori Omoara-ma de trei ori online subtitrat Omoara-ma de trei ori film online
show more show less
  Comments (0)