Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Girl with All the Gifts 2016, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category News

  The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), film online HD, subtitrat în Română

  În viitorul apropiat, omenirea a fost devastat

  ...

  The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), film online HD, subtitrat în Română

  În viitorul apropiat, omenirea a fost devastată de o boală misterioasă.

  Cei infectaţi sunt deposedaţi de liberul arbitru şi transformaţi în nişte zombii în căutare de carne crudă, denumiţi drept „înfometaţii”.

  Singura speranţă a omenirii o reprezintă un grup restrâns de copii hibrid care sunt şi ei avizi de carne crudă, dar au totuşi capacitatea de-a gândi sau simţi.

  Copiii merg la o şcoală aflată într-o bază militară unde sunt supuşi unor experimente conduse de Dr.

  Caroline Caldwell (Glenn Close).

  Copiii sunt trataţi ca nişte fiinţe umane, spre nemulţumirea sergentului Eddie Parks (Paddy Considine), chiar dacă toţi sunt ţinuţi imobilizaţi în scaune cu rotile.

  Helen Justineau (Gemma Arterton) este responsabilă cu educarea şi studierea copiilor.

  Helen îi tratează pe copii cu corectitudine şi se ataşează în mod special de o fetiţă excepţională pe nume Melanie (Sennia Nanua) deoarece aceasta prezintă un IQ de geniu şi cu care creează o legătură specială.

  După ce Melanie citeşte o poveste scrisă de ea, despre o fetiţă care salvează o femeie din ghearele unui monstru, Helen este copleşită de emoţii, fiind clar că povestea e inspirată din sentimentele fetei faţă de ea.

  Sergentul Parks dă buzna peste ei şi o îndepărtează violent pe Helen; el scuipă apoi pe mâna sa şi o ţine sub nasul unuia dintre copii, declaşând un răspuns violent şi animalic din partea acestuia care se răspândeşte apoi printre toţi ceilalţi copii, cu excepţia lui Melanie care se străduieşte să se abţină datorită afecţiunii pe care o are Helen faţă de ea.

  Dr.

  Caldwell caută un leac pentru această boală, făcând exerimente pe copii.

  Urmăreşte online filmul The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Filme 2016 Filme noi Horror Thriller Tags: Fata cu toate darurile Fata cu toate darurile film online Fata cu toate darurile online subtitrat Gemma Arterton The Girl With All The Gifts The Girl With All The Gifts film online The Girl With All The Gifts online subtitrat
show more show less
  Comments (0)