Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

BOLT 2008, filme animate online DVDRip, dublat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Amimate

  BOLT 2008, film animat online DVDRip, dublat în Română

  Un căţel pe nume Bolt (John Travolta) şi o fată pe nume Penny (Miley Cyrus) sunt staru

  ...

  BOLT 2008, film animat online DVDRip, dublat în Română

  Un căţel pe nume Bolt (John Travolta) şi o fată pe nume Penny (Miley Cyrus) sunt starurile unui serial TV de mare succes care poartă numele căţelului, iar acesta este personajul principal care deţine mai multe super puteri şi trebuie să dejoace constant planurile malefice ale doctorului Calico (Malcolm McDowell).

  Pentru a atrage prestaţii mai realiste, producătorii serialului l-au păcălit pe Bolt întreaga lui viaţă, aranjând filmările în aşa fel încât Bolt să creadă că serialul este real şi că el chiar are super puteri.

  Crezând eronat că Penny a fost răpită de omul rău, Bolt fuge din rulotă şi ajunge din greşeală într-o cutie care este expediată la New York.

  Acolo, Bolt începe să realizeze că super puterile sale nu funcţionează.

  El se întâlneşte apoi cu Mittens (Susie Essman), o pisică vagaboandă care se ia după porumbei pentru a se distra.

  Bolt o forţează pe Mittens să-l ajute să se întoarcă la Hollywood şi după ce se luptă şi o lasă inconştientă, cei doi îşi continuă călătoria.

  La Hollywood, Penny este foarte tristă de pierderea lui Bolt, dar este convinsă de producători să continue filmările cu un căţel asemănător lui Bolt.

  Surprins de primele sale sentimente de foame, Bolt este învăţat de Mittenes cum să se facă plăcut pentru a primi mâncare.

  Ei se întâlnesc apoi cu Rhino (Mark Walton), un hamster neînfricat, obsedat de televiziune şi mare fan al emisiunii Bolt care se alătură celor doi.

  Credinţa hamsterului în el îi sporeşte lui Bolt încrederea în super puterile sale, dar Mittens, realizând că Bolt este parte a unei emisiuni TV, încearcă să-l convingă că nu are aşa ceva.

  Urmăreşte online filmul BOLT 2008, dublat în Română şi calitate DVDRip.

 • Animatie Aventura Comedie Filme vechi Tags: John Travolta Bolt 2008 Bolt 2008 film online Miley Cyrus Susie Essman Bolt 2008 film animat Bolt 2008 online dublat in romana
show more show less
  Comments (0)