Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Fruitvale Station 2013, filme online DVDRip, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Fruitvale Station 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Filmul spune povestea adevărată a lui Oscar Grant III, un tânăr de 22 de ani

  ...

  Fruitvale Station 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Filmul spune povestea adevărată a lui Oscar Grant III, un tânăr de 22 de ani din Hayward, California.

  Oscar se ceartă cu prietena lui, Sophina, din cauza unui caz recent de infidelitate din partea lui, iar cearta se sfârşeşte brusc atunci când apare fiica lor, Tatiana.

  În ziua următoare el se duce să-i facă mamei sale cumpărăturile de la un magazin de unde fusese concediat cu două săptămâni în urmă.

  În timp ce îl aştepta pe şeful său, el ajută o femeie pe nume Katie cu sfaturi despre ce să-i gătească iubitului de Revelion.

  Când şeful său ajunge într-un final, Oscar îl roagă să-l reangajeze, dar acesta nu se lasă îndulpecat, ceea ce-i adânceşte frustrarea şi grijile referitoare la cum va reuşi să-şi întreţină familia.

  El se întoarce acasă şi ia nişte marijuana pe care o avea acolo şi intenţionează s-o vândă.

  Pe când îşi aştepta o cunoştinţă să vină să-i dea acea marijuana el se gândeşte la trecutul său zbuciumat şi apoi se hotărăşte să arunce iarba într-un lac pentru a începe noul an pe o cale mai bună.

  Oscar şi Sophina discută apoi referitor la comportamentul lui şi acesta recunoaşte faptul că a fost concediat de la locul de muncă.

  La început furioasă, ea se mai linişteşte atunci când îi spune că a scăpat de marijuana pe care o avea şi că îsi doreşte să fie un om mai bun, un tată şi un soţ mai bun decât a fost până atunci.

  Ei se duc mai târziu la petrecerea de ziua mamei lui Sophina, iar după aceea Oscar le spune că vrea să se ducă să vadă focurile de artificii împreună cu prietenii lui.

  Urmăreşte online filmul Fruitvale Station 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Biografic Drama Filme 2013 Romantic Tags: Fruitvale Station Fruitvale Station film online Fruitvale Station online subtitrat Melonie Diaz Michael B. Jordan Octavia Spencer
show more show less
  Comments (0)