Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Wild Horses 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Wild Horses 2015, film online HD, subtitrat în Română

  Robert Duvall revine după o pauză de 13 ani în postura de regizor al unui film şi ne ad

  ...

  Wild Horses 2015, film online HD, subtitrat în Română

  Robert Duvall revine după o pauză de 13 ani în postura de regizor al unui film şi ne aduce în atenţie „Wild Horses”, un film în care şi interpretează un personaj important, alături de doi tineri în vogă, James Franco şi Josh Hartnett.

  Duvall îl interpretează pe Scott Briggs, un fermier texan în vârstă de 70 şi ceva de ani care încă se ţine bine pe picioare şi îşi foloseşte puşca la fel de bine ca în tinereţe.

  Chiar dacă pare dugos şi lipsit de suflet, Briggs realizează că nu mai are chiar aşa mult timp de petrecut pe această planetă şi ar cam fi vremea să-şi pună lucrurile la punct înainte de-a le lăsa definitiv.

  El începe să-şi facă un testament şi îşi cheamă acasă „oaia neagră” a familiei, băiatul său homosexual pe nume Ben (James Franco) pe care l-a gonit, ameninţându-l cu puşca, în urmă cu 15 ani, atunci când a descoperit ce orientare sexuală are acesta prinzându-l în hambar cu un alt băiat.

  Briggs l-a alungat pe fiul său în acel moment, iar băiatul cu care se încurcase acesta a dispărut la rândul său fără urmă începând din noaptea cu pricina.

  Acesta nu a mai fost găsit nici viu, nici mort.

  Părinţii băiatului respectiv sunt convinşi că Briggs l-ea omorât fiul, dar autorităţile nu au găsit niciun indiciu care să dovedească această suspiciune.

  Acum, însă, mama băiatului o convinge pe noua poliţistă a oraşului, (interpretată de Luciana Duvall, soţia din realitate a lui Robert) să redeschidă cazul, lucru care-l nemulţumeşte pe Briggs care începe să se simtă sâcâit de insistenţele femeii.

  Urmăreşte online filmul Wild Horses 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Crime Drama Filme 2015 Filme noi Tags: Josh Hartnett Robert Duvall James Franco Wild Horses Wild Horses online subtitrat Wild Horses film online
show more show less
  Comments (0)